Privacybeleid


Deze applicatie verzamelt enkele persoonlijke gegevens van zijn gebruikers.

Typen verzamelde gegevens

Onder de soorten persoonlijke gegevens die deze toepassing op zichzelf of via derden verzamelt, zijn: cookies, gebruikersnaam, e-mailadres, verschillende soorten gegevens, gebruiksgegevens, website, voornaam en achternaam.
Volledige details over elk type verzamelde persoonlijke gegevens worden verstrekt in de specifieke secties van dit privacybeleid of door specifieke uitlegteksten die voorafgaand aan de gegevensverzameling zijn weergegeven.
Persoonlijke gegevens kunnen vrijelijk door de gebruiker worden verstrekt of, in geval van gebruiksgegevens, automatisch worden verzameld wanneer deze toepassing wordt gebruikt.
Tenzij anders vermeld, zijn alle door deze toepassing gevraagde gegevens verplicht en kan het niet verstrekken van deze gegevens het voor deze toepassing onmogelijk maken om zijn diensten te leveren. In gevallen waarin deze Toepassing specifiek bepaalt dat sommige Gegevens niet verplicht zijn, zijn Gebruikers vrij om deze Gegevens niet te communiceren zonder gevolgen voor de beschikbaarheid of de werking van de Service.
Gebruikers die niet zeker weten welke persoonlijke gegevens verplicht zijn, kunnen contact opnemen met de eigenaar.
Elk gebruik van cookies – of van andere trackingtools – door deze applicatie of door de eigenaren van services van derden die door deze applicatie worden gebruikt, dient het doel van het leveren van de door de gebruiker vereiste service, naast alle andere doeleinden die in dit document worden beschreven. en in het Cookiebeleid, indien beschikbaar.
Gebruikers zijn verantwoordelijk voor Persoonsgegevens van derden verkregen, gepubliceerd of gedeeld via deze Applicatie en bevestigen dat zij de toestemming van derden hebben om de Gegevens aan de Eigenaar te verstrekken.

Wijze en plaats van verwerking van de gegevens

Methoden voor verwerking

De Eigenaar neemt passende veiligheidsmaatregelen om ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of ongeoorloofde vernietiging van de Gegevens te voorkomen.
De gegevensverwerking wordt uitgevoerd met behulp van computers en / of IT-hulpmiddelen, volgens organisatorische procedures en modi die strikt verband houden met de aangegeven doelen. In aanvulling op de Eigenaar kunnen de Gegevens in sommige gevallen toegankelijk zijn voor bepaalde soorten verantwoordelijke personen, die betrokken zijn bij de werking van deze Toepassing (administratie, verkoop, marketing, juridische, systeemadministratie) of externe partijen (zoals derden). partij technische dienstverleners, postvervoerders, hosting providers, IT-bedrijven, communicatiebureaus) benoemd, indien nodig, als Data Processors door de Eigenaar. De bijgewerkte lijst van deze partijen kan op elk moment bij de eigenaar worden aangevraagd.

Juridische basis van verwerking

De Eigenaar kan Persoonlijke gegevens met betrekking tot Gebruikers verwerken als een van de volgende situaties van toepassing is:

Gebruikers hebben hun toestemming gegeven voor een of meer specifieke doeleinden. Opmerking: volgens sommige wetgeving mag de eigenaar persoonsgegevens verwerken tot de gebruiker bezwaar maakt tegen dergelijke verwerking (“opt-out”), zonder afhankelijk te zijn van toestemming of een van de volgende wettelijke grondslagen. Dit is echter niet van toepassing wanneer de verwerking van persoonsgegevens onderworpen is aan de Europese wetgeving inzake gegevensbescherming;
het verstrekken van Gegevens is noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst met de Gebruiker en / of voor eventuele precontractuele verplichtingen daarvan;
de verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan de Eigenaar is onderworpen;
verwerking is gerelateerd aan een taak die wordt uitgevoerd in het algemeen belang of bij de uitoefening van het openbaar gezag door de Eigenaar;
verwerking is noodzakelijk voor de legitieme belangen van de Eigenaar of een derde partij.

In ieder geval zal de Eigenaar graag helpen om de specifieke wettelijke basis die van toepassing is op de verwerking te verduidelijken, en in het bijzonder of het verstrekken van Persoonsgegevens een wettelijke of contractuele vereiste is, of een vereiste die nodig is om een ​​contract aan te gaan.

Plaats

De gegevens worden verwerkt in de bedrijfskantoren van de eigenaar en op andere plaatsen waar de bij de verwerking betrokken partijen zich bevinden.

Afhankelijk van de locatie van de gebruiker, kan de overdracht van gegevens van de gebruiker plaatsvinden naar een ander land dan het land van de gebruiker. Om meer te weten te komen over de plaats van verwerking van dergelijke overgedragen gegevens, kunnen gebruikers de sectie met details over de verwerking van persoonlijke gegevens controleren.
Gebruikers hebben ook recht op informatie over de juridische basis van gegevensoverdrachten naar een land buiten de Europese Unie of naar een internationale organisatie die onder internationaal publiekrecht valt of die is opgezet door twee of meer landen, zoals de VN, en over de genomen veiligheidsmaatregelen door de Eigenaar om hun gegevens te beschermen.

Als een dergelijke overdracht plaatsvindt, kunnen gebruikers meer informatie vinden door de relevante secties van dit document te controleren of navraag doen bij de eigenaar aan de hand van de informatie in het contactgedeelte.

Retentietijd

Persoonsgegevens zullen worden verwerkt en opgeslagen zolang als nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.
daarom:

Persoonlijke gegevens die worden verzameld voor doeleinden die verband houden met de uitvoering van een contract tussen de Eigenaar en de Gebruiker, blijven behouden totdat een dergelijk contract volledig is uitgevoerd.
Persoonlijke gegevens die worden verzameld met het oog op de legitieme belangen van de Eigenaar blijven behouden zolang dit nodig is om dergelijke doeleinden te bereiken. Gebruikers kunnen specifieke informatie vinden over de legitieme belangen van de Eigenaar binnen de relevante delen van dit document of door contact op te nemen met de Eigenaar.

Het kan de Eigenaar worden toegestaan ​​om Persoonsgegevens voor een langere periode te bewaren wanneer de Gebruiker toestemming heeft gegeven voor dergelijke verwerking, zolang deze toestemming niet wordt ingetrokken. Bovendien kan de Eigenaar worden verplicht om Persoonsgegevens voor een langere periode te bewaren wanneer dit wordt vereist voor de uitvoering van een wettelijke verplichting of op bevel van een autoriteit.

Zodra de bewaarperiode is verlopen, worden persoonlijke gegevens verwijderd. Daarom kunnen het recht op toegang, het recht om te wissen, het recht op rectificatie en het recht op gegevensportabiliteit niet worden afgedwongen na het verstrijken van de bewaartermijn.

Het doel van de verwerking

De Gegevens betreffende de Gebruiker worden verzameld om de Eigenaar in staat te stellen zijn Diensten te leveren, evenals voor de volgende doeleinden: Verkeer optimalisatie en distributie, Hosting en back-end infrastructuur, Registratie en authenticatie, Analytics, Weergave van inhoud van externe platformen, Beheer van gebruikersdatabases, Contacten beheren en berichten verzenden, Contact opnemen met de gebruiker, Ondersteuning en contactverzoeken beheren, Inhoudcommentaar, SPAM-bescherming en Remarketing en gedragsgerichte targeting.
Gebruikers kunnen meer gedetailleerde informatie vinden over dergelijke doeleinden van verwerking en over de specifieke persoonlijke gegevens die voor elk doel worden gebruikt in de respectieve secties van dit document.

Gedetailleerde informatie over de verwerking van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens worden verzameld voor de volgende doeleinden en het gebruik van de volgende diensten:

Analytics

Met de services in dit gedeelte kan de eigenaar webverkeer monitoren en analyseren en kan het worden gebruikt om gebruikersgedrag bij te houden.

Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics is een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van deze app bij te houden en te onderzoeken, om rapporten over zijn activiteiten voor te bereiden en deze met andere Google-services te delen.
Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk in een context te plaatsen en te personaliseren.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy – Opt Out.

Conversie bijhouden van Facebook-advertenties (Facebook, Inc.)

Conversies bijhouden van Facebook-advertenties is een analysedienst van Facebook, Inc. die gegevens van het Facebook-advertentienetwerk verbindt met acties die in deze toepassing worden uitgevoerd.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Plaats van verwerking: Verenigde Staten – Privacy Policy.

Contact opnemen met de gebruiker

Mailinglijst of nieuwsbrief (deze applicatie)

Door zich te registreren op de mailinglijst of voor de nieuwsbrief, zal het e-mailadres van de gebruiker worden toegevoegd aan de contactlijst van diegenen die e-mailberichten kunnen ontvangen met informatie over commerciële of promotionele aard met betrekking tot deze applicatie. Uw e-mailadres kan ook aan deze lijst worden toegevoegd als u zich aanmeldt voor deze toepassing of nadat u een aankoop hebt gedaan.

Verzamelde persoonlijke gegevens: e-mailadres.

Contactformulier (deze applicatie)

Door het contactformulier in te vullen met hun gegevens, machtigt de gebruiker deze toepassing om deze gegevens te gebruiken om te reageren op verzoeken om informatie, offertes of andere soorten verzoeken zoals aangegeven door de kop van het formulier.

Verzamelde persoonlijke gegevens: e-mailadres, voornaam en achternaam.

Inhoudscommentaar

Inhoudscommentaarservices stellen gebruikers in staat om hun opmerkingen over de inhoud van deze applicatie te maken en te publiceren.
Afhankelijk van de instellingen die door de eigenaar zijn gekozen, kunnen gebruikers ook anonieme opmerkingen achterlaten. Als er een e-mailadres is tussen de persoonlijke gegevens die door de gebruiker zijn verstrekt, kan dit worden gebruikt om kennisgevingen van opmerkingen over dezelfde inhoud te verzenden. Gebruikers zijn verantwoordelijk voor de inhoud van hun eigen opmerkingen.
Als een inhoudscommentaarsservice door derden is geïnstalleerd, kan deze nog steeds webverkeergegevens verzamelen voor de pagina’s waarop de commentaardienst is geïnstalleerd, zelfs wanneer gebruikers de inhoudscommentaarservice niet gebruiken.

Commentatiesysteem direct beheerd (deze applicatie)

Deze applicatie heeft een eigen intern commentaarsysteem voor inhoud.

Verzamelde persoonlijke gegevens: e-mailadres, gebruikersnaam en website.

Inhoud van externe platforms weergeven

Met dit type service kunt u inhoud die op externe platforms wordt gehost rechtstreeks vanaf de pagina’s van deze toepassing bekijken en ermee communiceren.
Dit type service kan mogelijk nog steeds webverkeergegevens verzamelen voor de pagina’s waarop de service is geïnstalleerd, zelfs wanneer gebruikers deze niet gebruiken.

Google Fonts (Google Inc.)

Google Fonts is een letterbeeldvisualisatieservice die wordt aangeboden door Google Inc. en waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: Gebruiksgegevens en verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Google Maps widget (Google Inc.)

Google Maps is een kaartvisualiseringsservice die wordt aangeboden door Google Inc. en waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Gravatar (Automattic Inc.)

Gravatar is een beeldvisualisatieservice van Automattic Inc. waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.
Let op: als Gravatar-afbeeldingen worden gebruikt voor commentaarformulieren, kan het e-mailadres van de commentator of delen ervan naar Gravatar worden verzonden – zelfs als de commentator zich niet heeft aangemeld voor die service.

Verzamelde persoonlijke gegevens: e-mailadres en gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Instagram widget (Instagram, Inc.)

Instagram is een beeldvisualisatieservice die wordt aangeboden door Instagram, Inc. en waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

SoundCloud widget (SoundCloud Limited)

SoundCloud is een door SoundCloud Limited geleverde audio-inhoudservice waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: Gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: Duitsland – Privacy Policy.

Spotify widget (Spotify AB)

Spotify is een service voor levering van audio-inhoud geleverd door Spotify AB waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Plaats van bewerking: Zweden – Privacy Policy.

Typekit (Adobe Systems Incorporated)

Typekit is een letterbeeldvisualisatieservice van Adobe Systems Incorporated waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: Gebruiksgegevens en verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Vimeo video (Vimeo, LLC)

Vimeo is een visualisatie-service voor video-inhoud geboden door Vimeo, LLC waarmee deze toepassing inhoud van deze soort op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

YouTube video widget (Google Inc.)

YouTube is een visualisatie-service voor video-inhoud geboden door Google Inc. waarmee deze toepassing dergelijke inhoud op zijn pagina’s kan opnemen.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Hosting en backend infrastructuur

Dit type service heeft als doel het hosten van gegevens en bestanden waarmee deze toepassing kan worden uitgevoerd en kan worden gedistribueerd, evenals om een kant-en-klare infrastructuur te bieden voor het uitvoeren van specifieke functies of delen van deze toepassing. Sommige van deze services werken via geografisch verspreide servers, waardoor het moeilijk wordt om de werkelijke locatie te bepalen waar de persoonlijke gegevens worden opgeslagen.

DigitalOcean (DigitalOcean Inc.)

DigitalOcean is een hostingdienst verzorgd door DigitalOcean Inc.

Verzamelde persoonlijke gegevens: verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Linode (Linode, LLC.)

Linode is een hostingdienst die wordt aangeboden door Linode, LLC.

Verzamelde persoonlijke gegevens: verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Contacten verzenden en berichten verzenden

Dit type service maakt het mogelijk om een database met e-mailcontacten, telefooncontacten of andere contactgegevens te beheren om met de gebruiker te communiceren.
Deze services kunnen ook gegevens verzamelen over de datum en het tijdstip waarop het bericht werd bekeken door de gebruiker, evenals wanneer de gebruiker ermee communiceerde, zoals door op de links in het bericht te klikken.

MailChimp (The Rocket Science Group, LLC.)

MailChimp is een e-mailadministratie- en berichtverzendingsservice die wordt aangeboden door The Rocket Science Group, LLC.

Verzamelde persoonlijke gegevens: e-mailadres.
Plaats van verwerking: US – Privacy Policy.

Ondersteuning en contactaanvragen beheren

Met dit type service kan deze toepassing ondersteunings- en contactaanvragen beheren die via e-mail of op andere manieren zijn ontvangen, zoals het contactformulier.
De verwerkte persoonsgegevens zijn afhankelijk van de informatie die door de gebruiker wordt verstrekt in de berichten en de middelen die worden gebruikt voor communicatie (bijvoorbeeld e-mailadres).

Zendesk (Zendesk)

Zendesk is een ondersteunings- en contactverzoeksbeheerdienst die wordt aangeboden door Zendesk Inc.

Verzamelde persoonlijke gegevens: verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Plaats van verwerking: US – Privacy Policy.

Registratie en authenticatie

Door te registreren of te authenticeren, staan gebruikers deze applicatie toe om hen te identificeren en hen toegang te geven tot speciale services.
Afhankelijk van wat hieronder wordt beschreven, kunnen derden registratie- en authenticatiediensten leveren. In dit geval heeft deze toepassing toegang tot bepaalde gegevens die zijn opgeslagen door deze services van derden voor registratie- of identificatiedoeleinden.

Directe registratie (deze applicatie)

De gebruiker registreert zich door het registratieformulier in te vullen en de persoonlijke gegevens direct aan deze toepassing te verstrekken.

Verzamelde persoonlijke gegevens: e-mailadres, gebruikersnaam en verschillende soorten gegevens.

Remarketing en gedragsgerichte targeting

Met dit type service kunnen deze applicatie en haar partners reclame maken, optimaliseren en presenteren op basis van het gebruik van deze applicatie door de gebruiker in het verleden.
Deze activiteit wordt uitgevoerd door gebruiksgegevens bij te houden en door cookies te gebruiken, informatie die wordt overgedragen aan de partners die de remarketing- en gedragsgerichte targetingactiviteiten beheren.
Naast een opt-out die door een van de onderstaande services wordt aangeboden, kan de gebruiker ervoor kiezen om cookies van een derde partij niet langer te gebruiken door naar de website te gaan
Network Advertising Initiative opt-out page.

Facebook Custom Audience (Facebook, Inc.)

Facebook Custom Audience is een remarketing- en gedragsgerichte targetingservice die wordt aangeboden door Facebook, Inc. en die de activiteit van deze applicatie verbindt met het advertentienetwerk van Facebook.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en e-mailadres.
Plaats van verwerking: Verenigde Staten – Privacy Policy – Opt Out.

Facebook Remarketing (Facebook, Inc.)

Facebook Remarketing is een remarketing- en gedragsgerichte service die wordt aangeboden door Facebook, Inc. en die de activiteit van deze applicatie verbindt met het advertentienetwerk van Facebook.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en gebruiksgegevens.
Plaats van verwerking: Verenigde Staten – Privacy Policy – Opt Out.

Beveiliging tegen spam

Dit type service analyseert het verkeer van deze toepassing, mogelijk met de persoonlijke gegevens van gebruikers, met als doel het te filteren op delen van verkeer, berichten en inhoud die worden herkend als SPAM.

Akismet (Automattic Inc.)

Akismet is een SPAM-beveiligingsservice die wordt aangeboden door Automattic Inc.

Verzamelde persoonlijke gegevens: verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Plaats van verwerking: US – Privacy Policy.

Verkeersoptimalisatie en distributie

Met dit type service kan deze toepassing hun inhoud distribueren met servers die zich in verschillende landen bevinden en om hun prestaties te optimaliseren.
Welke persoonsgegevens worden verwerkt, hangt af van de kenmerken en de manier waarop deze services worden geïmplementeerd. Hun functie is om de communicatie tussen deze toepassing en de browser van de gebruiker te filteren.
Gezien de wijdverspreide distributie van dit systeem, is het moeilijk om de locaties te bepalen waarnaar de inhoud die Persoonlijke Informatie Gebruiker kan bevatten, wordt overgedragen.

CloudFlare (Cloudflare)

CloudFlare is een service voor verkeeroptimalisatie en -distributie door CloudFlare Inc.
De manier waarop CloudFlare is geïntegreerd, betekent dat het al het verkeer filtert via deze toepassing, d.w.z. communicatie tussen deze toepassing en de browser van de gebruiker, terwijl ook analytische gegevens van deze toepassing kunnen worden verzameld.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies en verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Verwerkingspunt: US. – Privacy Policy.

Beheer van gebruikersdatabases

Met dit type service kan de eigenaar gebruikersprofielen samenstellen door te beginnen met een e-mailadres, een persoonlijke naam of andere informatie die de gebruiker aan deze toepassing verstrekt, en gebruikersactiviteiten te volgen via analytische functies. Deze persoonlijke gegevens kunnen ook worden gekoppeld aan openbaar beschikbare informatie over de gebruiker (zoals profielen van sociale netwerken) en worden gebruikt om privé-profielen te bouwen die de eigenaar kan weergeven en gebruiken om deze toepassing te verbeteren.
Sommige van deze services kunnen ook het verzenden van getimede berichten naar de gebruiker mogelijk maken, zoals e-mails die zijn gebaseerd op specifieke acties die in deze toepassing zijn uitgevoerd.

Intercom (Intercom Inc.)

Intercom is een gebruikersdatabasebeheerservice die wordt aangeboden door Intercom Inc. Intercom kan ook worden gebruikt als medium voor communicatie, hetzij via e-mail, hetzij via berichten binnen deze toepassing.

Verzamelde persoonlijke gegevens: cookies, e-mailadres, gebruiksgegevens en verschillende soorten gegevens zoals gespecificeerd in het privacybeleid van de service.
Plaats van verwerking: US – Privacy Policy.

De rechten van gebruikers

Gebruikers kunnen bepaalde rechten uitoefenen met betrekking tot hun Gegevens verwerkt door de Eigenaar.
Gebruikers hebben met name het recht om het volgende te doen:

Trek hun toestemming op elk gewenst moment in. Gebruikers hebben het recht om toestemming in te trekken als ze eerder hun toestemming hebben gegeven voor de verwerking van hun persoonlijke gegevens.
Object voor verwerking van hun gegevens. Gebruikers hebben het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van hun gegevens als de verwerking wordt uitgevoerd op een andere wettelijke basis dan toestemming. Verdere details vindt u in de speciale sectie hieronder.
Toegang tot hun gegevens. Gebruikers hebben het recht te weten te komen of de Eigenaar de Gegevens verwerkt, informatie over bepaalde aspecten van de verwerking te verkrijgen en een kopie te verkrijgen van de Gegevens die worden verwerkt.
Controleer en vraag om rectificatie. Gebruikers hebben het recht om de juistheid van hun gegevens te verifiëren en te vragen om deze te actualiseren of te corrigeren.
Beperk de verwerking van hun gegevens. Gebruikers hebben het recht om, onder bepaalde omstandigheden, de verwerking van hun gegevens te beperken. In dit geval verwerkt de Eigenaar zijn gegevens niet voor andere doeleinden dan het opslaan ervan.
Laat hun persoonlijke gegevens verwijderen of anderszins verwijderen. Gebruikers hebben het recht om, onder bepaalde omstandigheden, gegevens van de eigenaar te wissen.
Ontvang hun gegevens en laat deze overzetten naar een andere controller. Gebruikers hebben het recht om hun gegevens te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal leesbaar formaat en, indien technisch haalbaar, om het zonder enige belemmering naar een andere controller te laten verzenden. Deze bepaling is van toepassing op voorwaarde dat de Gegevens op geautomatiseerde wijze worden verwerkt en dat de verwerking is gebaseerd op toestemming van de Gebruiker, op een contract waarvan de Gebruiker deel uitmaakt of op precontractuele verplichtingen daarvan.
Een klacht indienen. Gebruikers hebben het recht om een ​​claim in te dienen bij hun bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit.

Details over het recht om bezwaar te maken tegen verwerking

Wanneer persoonsgegevens worden verwerkt voor een openbaar belang, bij de uitoefening van een officiële autoriteit die berust bij de eigenaar of met het oog op de legitieme belangen van de eigenaar, kunnen gebruikers bezwaar maken tegen die verwerking door een grond te bieden die is gerelateerd aan hun specifieke situatie. het bezwaar rechtvaardigen.
Gebruikers moeten echter weten dat, indien hun persoonlijke gegevens worden verwerkt voor direct marketingdoeleinden, zij op elk moment bezwaar kunnen maken tegen die verwerking zonder enige rechtvaardiging te geven. Om te leren of de eigenaar persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden verwerkt, kunnen gebruikers verwijzen naar de relevante secties van dit document.

Hoe deze rechten uit te oefenen

Alle verzoeken om gebruikersrechten uit te oefenen kunnen worden gericht aan de Eigenaar via de contactgegevens in dit document. Deze verzoeken kunnen kosteloos worden uitgeoefend en worden zo vroeg mogelijk en altijd binnen één maand door de Eigenaar behandeld.

Eigenaar en gegevensbeheerder

Woxygen / KB Media Solutions Ivs
Sandgårdsparken 68
Ikast (Denemarken)
BTW: DK37763705
Eigenaar contact:
Contact

Cookie Policy

Deze applicatie maakt gebruik van cookies. Voor meer informatie en voor een gedetailleerde cookie-kennisgeving kan de gebruiker de Cookie Policy.

Aanvullende informatie over gegevensverzameling en -verwerking

Juridische actie

De persoonlijke gegevens van de gebruiker kunnen voor juridische doeleinden worden gebruikt door de gerechtshovenaar of in de stadia die leiden tot mogelijke gerechtelijke stappen die voortvloeien uit oneigenlijk gebruik van deze applicatie of de gerelateerde services.
De gebruiker verklaart kennis te hebben van het feit dat de eigenaar mogelijk op verzoek van de overheid persoonsgegevens moet bekendmaken.

Aanvullende informatie over persoonlijke gegevens van gebruikers

In aanvulling op de informatie in dit privacybeleid, kan deze applicatie de gebruiker op verzoek aanvullende en contextuele informatie verschaffen over bepaalde diensten of de verzameling en verwerking van persoonlijke gegevens.

Systeemlogboeken en onderhoud

Voor gebruiks- en onderhoudsdoeleinden, deze toepassing en eventuele services van derden kunnen bestanden verzamelen die interactie met deze toepassing registreren (systeemlogboeken) gebruik andere persoonlijke gegevens (zoals het IP-adres) voor dit doel.

Informatie die niet is opgenomen in dit beleid

Meer informatie over het verzamelen of verwerken van persoonlijke gegevens kan op elk moment bij de eigenaar worden opgevraagd. Zie de contactgegevens aan het begin van dit document.

Hoe “Do not Track” -aanvragen worden afgehandeld

Deze applicatie ondersteunt geen “Do Not Track” -verzoeken.
Om te bepalen of een van de door derden gebruikte diensten de verzoeken “Niet bijhouden” respecteert, leest u hun privacybeleid.

Wijzigingen in dit privacybeleid

De Eigenaar behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te allen tijde te wijzigen door kennisgeving aan zijn Gebruikers op deze pagina en mogelijk binnen deze Applicatie en / of – voor zover technisch en juridisch mogelijk – een kennisgeving aan Gebruikers te sturen via contactinformatie beschikbaar voor de eigenaar. Het wordt sterk aanbevolen om deze pagina vaak te bekijken, verwijzend naar de datum van de laatste wijziging onderaan. Als een gebruiker bezwaar maakt tegen een van de wijzigingen in het beleid, moet de gebruiker stoppen met het gebruik van deze applicatie en kan hij de eigenaar verzoeken de persoonlijke gegevens te verwijderen. Tenzij anders vermeld, is het dan geldende privacybeleid van toepassing op alle persoonlijke gegevens die de eigenaar heeft over gebruikers.

Definities en wettelijke referenties

Persoonlijke gegevens (of gegevens)

Alle informatie die direct, indirect of in verband met andere informatie – waaronder een persoonlijk identificatienummer – maakt de identificatie of identificeerbaarheid van een natuurlijke persoon mogelijk.

Gebruiksgegevens

Informatie die automatisch wordt verzameld via deze Applicatie (of diensten van derden die in deze Applicatie worden gebruikt), waaronder: de IP-adressen of domeinnamen van de computers die worden gebruikt door de Gebruikers die deze Toepassing gebruiken, de URI-adressen (Uniform Resource Identifier), de tijd van de aanvraag, de methode die wordt gebruikt om de aanvraag in te dienen bij de server, de grootte van het bestand dat als reactie is ontvangen, de numerieke code die de status van het antwoord van de server aangeeft (succesvolle uitkomst, fout, enz.), het land van herkomst, de functies van de browser en het door de gebruiker gebruikte besturingssysteem, de verschillende tijddetails per bezoek (bijvoorbeeld de tijd die aan elke pagina in de toepassing is besteed) en de details over het pad gevolgd binnen de toepassing met speciale verwijzing naar de volgorde van bezochte pagina’s en andere parameters over het besturingssysteem van het apparaat en / of de IT-omgeving van de gebruiker.

Gebruiker

De persoon die deze applicatie gebruikt en die, tenzij anders vermeld, samenvalt met de betrokkene.

Gegevensonderwerp

De natuurlijke persoon naar wie de persoonsgegevens verwijzen.

Gegevensverwerker (of gegevensbeheerder)

De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, instantie of andere instantie die persoonsgegevens namens de Controller verwerkt, zoals beschreven in dit privacybeleid.

Data Controller (of eigenaar)

De natuurlijke of rechtspersoon, overheidsinstantie, agentschap of andere instantie die, alleen of samen met anderen, de doeleinden en middelen bepaalt voor de verwerking van persoonsgegevens, inclusief de beveiligingsmaatregelen betreffende de werking en het gebruik van deze applicatie. De Data Controller is, tenzij anders aangegeven, de eigenaar van deze applicatie.

Deze applicatie

De manier waarop de persoonlijke gegevens van de gebruiker worden verzameld en verwerkt.

Service

De service geboden door deze applicatie zoals beschreven in de relatieve voorwaarden (indien beschikbaar) en op deze site / applicatie.

Europese Unie (of EU)

Tenzij anders aangegeven, omvatten alle verwijzingen in dit document naar de Europese Unie alle huidige lidstaten van de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte.

Cookies

Kleine sets dat zijn opgeslagen op het apparaat van de gebruiker.

Legale informatie

Deze privacyverklaring is opgesteld op basis van bepalingen van meerdere wetgevingen, waaronder Art. 13/14 van Verordening (EU) 2016/679 (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
Dit privacybeleid heeft alleen betrekking op deze Applicatie, tenzij anders vermeld in dit document.

Laatste update: 30 augustus 2018

Over ons

Woxygen is een team van experts op het gebied van digitale marketing in Denemarken, met ervaring in de creatieve online bedrijfs- en ontwikkelingsindustrie. Woxygen is een onderdeel van KB Media Solutions Group.

Vind ons

Naam: Woxygen / KB Media Solutions
Adres: Viborgvej 97
Plaats: 7400 Herning, Denmark
CVR: DK37763705

E-mail: admin@woxygen.com
Telefoon: (+45) 52 81 89 90

Delen

Privacy Preference Center